Filma fågelupplevelser

Är du också en av dem som älskar att fånga fågelupplevelser på film? Vill du dela med dig av dina fågelupplevelser och kanske inspirera andra till att upptäcka fåglarnas fantastiska värld? Dela då med dig av din film, så sprider vi glädjen vidare. Bland alla deltagare lottar vi ut holkkameror. Det enda du behöver göra är följande:

  1. Filma din fågelupplevelse. Tänk på att filmen inte ska vara för lång.
  2. Lägg upp filmen på ditt Instagramkonto och tagga med #pippiklipp, så är du med.
  3. Arrangemanget pågår under april och maj. Vi repostar ett urval filmer under april och maj på naturum Getteröns Instagram, där vi har tusen följare. Genom att hashtagga din film med #pippiklipp har du chansen att nå ut till många följare.

Tävlingsvillkor

  • Arrangören är naturum Getterön.
  • För att delta måste ditt Instagramkonto vara offentligt. Detta ställer du in i inställningar >> sekretess och säkerhet >> kontosekretess
  • Genom att ladda upp din film och hashtagga den med #pippiklipp godkänner du ditt deltagande i arrangemanget.
  • När du deltar intygar du att du är upphovsman till din film. Om andra personer än du själv är med i filmen måste du ha deras samtycke. När du har laddat upp och hashtaggat bilden med #pippiklipp intygar detta att du har fått ett samtycke från övriga på bilden.
  • Naturum Getterön förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt opassande, samt bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

Vad kan jag vinna?

Bland alla deltagare lottas varje månad ut en Wifi-holkkamera från Green Backyard (värde ca 1400kr).

Mycket nöje!